Automaat

Vanaf nu kan er ook bij RijBwijs gelest worden in een automaat.

Dit zal dan gebeuren in een witte Mini Clubman uit 2019.
De prijzen zullen hetzelfde zijn als voor schakel les, maar we bepalen na de intake-les hoeveel lessen je nodig hebt
misschien zijn dat er wel minder dan normaal.

Klaar om te beginnen?

Ben jij 16,5 jaar en klaar om te beginnen met autorijden? RijBwijs staat voor je klaar op Schouwen-Duiveland en omstreken.
Als eerste zullen we een intake les rijden en nader kennis maken, ik leg je uit hoe ik les geef en naderhand zal ik een advies uitbrengen m.b.t. het aantal lessen wat je ongeveer nodig zal hebben.
Sta je te poppelen om te beginnen? Neem dan even contact met mij op, dan kan ik kijken wanneer er ruimte is.

Zodra je 17 jaar bent en klaar voor je examen dan kun je je praktijkexamen gaan doen. Na het behalen van je examen moet je dan tot je 18e onder toezicht van een aangewezen begeleider rijden. (2todrive)

RijBwijs kiest voor Golf 8

Vanaf Mei 2020 zal RijBwijs in een nieuwe lesauto gaan rijden. De nieuwe is een VW Golf 8 en reeds besteld, wordt eind april 2020 geleverd.

Veiliger dan ooit

De nieuwe Golf 8 is veiliger dan ooit. Zo kan het onder bepaalde omstandigheden zelfs al tot level 2 autonoom rijden. Dit is mogelijk doordat de Golf over de IQ.Drive assistentiesystemen van Volkswagen beschikt. Travel Assist zorgt ervoor dat u gedeeltelijk geautomatiseerd kunt rijden. Ook kan de Golf 8 files herkennen en past het hierop zijn snelheid aan. Tevens zorgen de interactieve LED Matrix koplampen voor een toenemende veiligheid.

Daarnaast heeft de Golf 8 een dusdanig veiligheidssysteem wat uitgerust is met het volgende:

  • Pro-actief inzittenden veiligheidssysteem
  • Bij dreigend ongeval worden ramen en panoramadak gesloten
  • Maximale remdruk wordt opgebouwd
  • Veiligheidsgordels worden preventief aangetrokken

De lesauto voldoet aan alle CBR gestelde eisen.
Verder is de Vw Golf 8  is o.a. uitgerust met een geavanceerd multimedia- en navigatiesysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), park distance control & achteruitrijcamera, Lane assist, diverse airbags, automatische airco, stop & go systeem en diverse veiligheidsvoorzieningen. ADAS systemen (Advanced Driver Assistance Systems)
Ook is er tijdens de les uitgebreid aandacht voor de theorie met diverse afbeeldingen die afgespeeld kunnen worden op het mediasysteem van de Golf 8.
(uiteraard als we stil staan!)

Veiligheid staat voorop bij RijBwijs daarom zijn er standaard 2 Life Hammers, brandblusser en een EHBO koffer in de auto aanwezig. Zelf heb ik mijn BHV (bedrijfshulp verlening) certificaat behaald en kan ik daarnaast ook reanimeren en overweg met een AED.

Uiteraard rijden we in de wintermaanden op winterbanden.

Mijn auto is 100% rookvrij!.

VW Golf 8 interieur

! Acties RijBwijs !.

Regelmatig komen er leuke maar ook spannende * acties voorbij bij RijBwijs.!
houd de website en Facebook pagina van RijBwijs in de gaten en profiteer hiervan.

*De acties en eventuele cadeaubonnen zijn alleen geldig als je bij RijBwijs geslaagd bent en gelden volgens onze algemene voorwaarden.

mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met mij via:
info@rijbwijs.nl of 0624712865