Klaar om te beginnen?

Ben jij 16,5 jaar en klaar om te beginnen met autorijden? RijBwijs staat voor je klaar op Schouwen-Duiveland en omstreken.
Als eerste zullen we een intake les rijden en nader kennis maken, ik leg je uit hoe ik les geef en naderhand zal ik een advies uitbrengen m.b.t. het aantal lessen wat je ongeveer nodig zal hebben.
Sta je te poppelen om te beginnen? Neem dan even contact met mij op, dan kan ik kijken wanneer er ruimte is.

Zodra je 17 jaar bent en klaar voor je examen dan kun je je praktijkexamen gaan doen. Na het behalen van je examen moet je dan tot je 18e onder toezicht van een aangewezen begeleider rijden. (2todrive)

daarom kies ik voor
een Vw T-Roc

Ik heb gekozen om de lessen te geven in een nieuwe Volkswagen T-Roc uit 2018 dit omdat het een auto is die bij iedereen past.
Deze is op 24 november uitgeleverd aan RijBwijs.
De T-Roc is een auto uit het SUV segment en dus iets hoger, waardoor er meer overzicht is op de weg en comfortabeler zit.
Het is een moderne en sportieve auto die is uitgerust met een krachtige diesel motor en is voorzien van extra opties die ervoor zorgen dat jij comfortabel en veilig achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet aan alle CBR gestelde eisen.
De T-Roc is o.a. uitgerust met een geavanceerd multimedia- en navigatiesysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), park distance control & achteruitrijd camera, Lane assist, diverse airbags, automatische airco, stop & go systeem en diverse veiligheidsvoorzieningen. ADAS systemen (Advanced Driver Assistance Systems)
Ook is er tijdens de les uitgebreid aandacht voor de theorie met diverse afbeeldingen die afgespeeld kunnen worden op het mediasysteem van de T-Roc.
(uiteraard als we stil staan!)
Tevens is het in deze T-Roc mogelijk om voor diverse rijstijlen te kiezen waaronder: Comfort, Sport en Eco. Tijdens de lessen rijden we hoofdzakelijk in de Eco modus.

Veiligheid staat voorop bij RijBwijs daarom zijn er standaard 2 Life Hammers, brandblusser en een EHBO koffer in de auto aanwezig. Zelf heb ik mijn BHV (bedrijfshulp verlening) certificaat behaald en kan ik daarnaast ook reanimeren en overweg met een AED.

Uiteraard rijden we in de wintermaanden op winterbanden.

Mijn auto is 100% rookvrij!.

! Acties RijBwijs !.

Regelmatig komen er leuke maar ook spannende * acties voorbij bij RijBwijs.!
houd de website en Facebook pagina van RijBwijs in de gaten en profiteer hiervan.

*De acties en eventuele cadeaubonnen zijn alleen geldig als je bij RijBwijs geslaagd bent en gelden volgens onze algemene voorwaarden.

mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met mij via:
info@rijbwijs.nl of 0624712865