1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

Theorie en praktijk tegelijk, of eerst theorie? Ik help je met het maken van de juiste keuze!

Mijn advies is om je theorie eerst te halen voordat je begint aan de praktijklessen. Dan heb je namelijk al de nodige theoriekennis aanwezig die je kunt toepassen in de praktijk. Maar kun je niet wachten om te beginnen met rijden dan kun je al wel starten met je praktijklessen. Uiteraard dien je wel je theoriecertificaat behaald te hebben voordat ik een praktijk examen kan aanvragen.

Mijn voorkeur gaat uit naar de normale manier van theorie leren. Koop een boek bij mij of bij de boekwinkel en ga hieruit leren. Door elke week te leren onthoud je het het beste en kun je het later goed in de praktijk toepassen. Het is van groot belang dat je na je examen een veilige en betrouwbare bestuurder wordt met de nodige kennis van alle verkeersregels en verkeerstekens.

Door zelf goed te leren door middel van: theorieboeken, oefenvragen maken, online of met behulp van een online cursus leer je wel het beste. Bij mij kun je een online theoriepakket aanschaffen zodat je naast je theorieboek ook online kunt oefenen met vragen zoals het CBR ze ongeveer zal stellen.

Ik werk met theorie en praktijk boeken van Verjo, hierbij zijn er verschillende mogelijkheden om goed te kunnen openen voor je theorie examen. Met een theorieboek met examenoefeningen met credits om online te oefenen.

 

 

Theoriepakketten

Een theoriepakket bestaat uit:
• Een theorie/praktijkboek
• 1000 credits om je theorie-examens oefenen .

Ook kun je later extra credits/vragen om online te oefenen los bij mij kopen, zie tarieven pagina

Voor prijzen zie tarieven >>>