1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Nieuws Krant
Nieuws-krant
IMG_0040
Schermafbeelding 2016-05-17 Om 19.47.20

Nieuws en ontwikkelingen !

Nieuws !

RijBwijs zal per 16 Maart 2024 voorlopig stoppen als rijschool.  Ik ga per 1 april starten met een intensieve opleiding omdat ik aangenomen ben als examinator in Spijkenisse. Als ik deze opleiding goed doorloop dan zal rijbewijs definitief stoppen omdat de combinatie rijschool en examinator niet toegestaan is. Tot 15 maart kan er wel gelest worden, voor opfris cursussen en losse lessen . Helaas zal ik geen nieuwe leerlingen meer aannemen die een pakket willen omdat ik geen examens meer kan inplannen.

voor vragen kunt u mij mailen of bellen.

info@rijbwijs.nl

0624712865

RijBwijs krijgt 2 nieuwe lesauto's

Stap in!

De 2 nieuwe lesauto’s zijn gearriveerd !

1 x Mini Countryman S John Cooper Works schakel,
1 x Mini Countryman Se ALL4 Hybride automaat

We proberen mee te denken aan het milieu en daarom gaan we voor Hybride.

Helemaal Elektrisch gaat nog niet lukken omdat we teveel kilometers maken met de leerlingen en de actieradius dit nog niet toelaat bij een volledige elektrische auto .

Wil jij in deze mooie auto’s lessen ? neem dan contact met mij op.

 

!! Theorie !!

Theorie !

Je theorie is erg belangrijk, bij RijBwijs heb ik genoeg boeken, oefen materiaal en tips om ervoor te zorgen dat je ook de theorie gaat snappen.
Mijn advies is om behalve goed te leren uit een boek om ook eens regelmatig een online oefen examen te maken, deze heb ik ook voor jou.
Onthoud dat je niet alleen op je theorie-examen dag je de theorie moet kennen maar ook 1 week, 1 maand en 5 jaar later.
Begin op tijd en stel niet uit , want je praktijk lessen gaan door en dan ineens ben je klaar voor je examen maar heb je nog geen theorie op zak !

Klik hier voor meer info: >>>

RijBwijs zorgt ervoor dat je aan het einde van je opleiding zelfstandig en veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Jouw veiligheid is hierbij van het grootste belang. Daarom heeft Rijbwijs een verzekering die speciaal voor rijscholen is en dus goed is voor alle inzittenden.

lespakketten

+ 30 lessen
+ Praktijkexamen
+ Tussentijdse toets
+ gratis intake les
(RIS Methode mogelijk)

€ 2.250,-

+ 36 lessen
+ Praktijkexamen
+ Tussentijdse toets
+ Gratis gebruik LeerlingApp (Plango)
+ gratis intake les
(RIS Methode mogelijk)

€ 2.585,-

Het meest gekozen pakket !

+ 42 lessen
+ Praktijkexamen
+ Tussentijdse toets
+ Theorie via LeerlingApp (PlanGo)
+ gratis gebruik LeerlingApp (Plango)
+ gratis intake les
(RIS Methode mogelijk)

€ 2.862,-

TIP ! Het meeste complete pakket om te slagen !

Het is normaal dat er gemiddeld 43 rijlessen nodig zijn om aan het praktijkexamen deel te mogen nemen. Het CBR gaat er vanuit dat iemand van 18 jaar ongeveer 43 rijlessen van 60 minuten nodig heeft. (dit zijn cijfers uit 2022).
www.cbr.nl 
En iedereen is anders (gelukkig) dus laat je instructeur het inschatten. Je rijbewijs nu halen is heel anders dan vroeger je ouders hun rijbewijs haalden. Het is een stuk moeilijker, drukker en er zijn meerdere complexe situaties bij gekomen.

Basis, Plus, Pro zijn op basis van 60 minuten lestijd. De actuele les tijden zijn in de praktijk vaak 90 minuten.  Mocht je echt een pakket op maat willen dan kan dat uiteraard ook.

 

Sinds 20 juli 2023 kan er ook gekozen voor RIS (Rijopleiding In Stappen) klik hier voor meer info >>>

  • De prijzen voor toetsen en examens bestaan uit 2 gedeeltes; 1ste gedeelte zijn de kosten aan het CBR (vrijgesteld van btw) en het 2de gedeelte zijn de kosten voor gebruik van de lesauto en de tijd van de instructeur en administratiekosten.
    (het CBR heeft per 1-1-2024 de kosten van het examen wederom verhoogt, wij zijn daarom ook genoodzaakt onze prijzen te verhogen voor 2024)

“De keuze voor een pakket is geen garantie dat je het ook redt binnen dat pakket, het kan zomaar zo zijn dat je toch iets meer lessen nodig blijkt te hebben”.  Dus liever iets meer lessen en er goed klaar voor zijn.

Theorie en praktijk tegelijk, of eerst theorie? Ik help je met het maken van de juiste keuze!
Jouw instructeur

Hallo, ik ben Michiel Hootsen en ik kan jouw rij-instructeur worden. RijBwijs bestaat inmiddels ruim 8 jaar en is een verfrissende rijschool op. Schouwen-Duivenland. Ik probeer me te richten op individuele ondersteuning aangezien iedere leerling anders is, (gelukkig) wil je meer informatie klik dan verder. >>>

Iedereen weet binnen 10 seconden hoe een de nieuwste iPhone werkt maar het duurt soms jaren voordat men weet waar het knipperlicht zit in de auto!.

Je hebt mensen die niezen vervelend vinden, en je hebt mensen die niet van autorijden houden. Ik vind het vooral vervelend wanneer ik moet niezen terwijl ik aan het rijden ben!.

Auto net weer helemaal gewassen, Wat denkt moeder natuur? “Daar stuur ik even een vogel op af!”.

Nederland, Het land waar je van 100 naar 120 naar 70 naar 130 naar 50 km/h kan gaan binnen 10 kilometer.

Voor sommige mensen bestaat het verkeerslicht uit de kleuren; Groen, Oranje en Donkeroranje.

Rijvaardigheidsnieuws

2toDrive regeling

2toDrive: De regeling voor 2todrive is per 1 november 2011 van start gegaan. Vanaf deze datum mogen leerlingen die op of na 1 november 2011 17 jaar worden (die dus geboren zijn op of na 1 november 1994) beginnen. Deze 2toDrive pas kun je al ruim van te voren aanvragen zodat dit alvast geregeld is voor dat je je praktijkexamen doet. >>>

Tussentijdse toets

Bij RijBwijs zijn de meeste pakketten inclusief een Tussentijdse toets (ttt). Dit is een echte aanrader omdat tijdens deze ttt je een soort examen doet waarbij je feedback ontvangt van de examinator (hier kunnen we dan aan werken voor je echte examen) en kun je vrijstelling verkrijgen voor de bijzondere manoeuvres.  >>>

Search